tisdag 1 juli 2008

Vad blir det för mat? del två

Lika bra att berätta om den fantastiska mat vi åt ikväll också... Idag var det nämligen grillväder och på morgonen hade vi förberett och tagit fram kycklingfiléer. Vi hade inköpta marinader på påse och en av dem skulle vara lämplig för kyckling stod det på påsen. Medan kycklingen låg i marinad kokade jag färskpotatis och förberedde för en potatissallad. Niclas fick diska grillgaller och fixa med det. Till potatissalladen har jag:

kokt färskpotatis
haricort verts
ruccola-sallad
körsbärstomater
fetaost
olja
vinäger
salt & peppar

Detta har jag inga mått på men det är bara att höfta och ta så mycket man vill ha av varje del! Det blir en otroligt god sallad, bäst om man gör den en stund innan man ska äta så den hinner stå och dra med oljan och vinägern.
Vi testade att indirekt grilla kycklingen, det gör den väldigt saftig och mycket god!

1 kommentar:

Skumsvamp sa...

Låter mumsigt! Måste jag testa!